Binyomin Jacobs en Bart Schut in gesprek over de zes gedode gijzelaars

In Israël vonden grootschalige stakingen plaats. In het land ontstond grote verontwaardiging door het ontdekken van zes vermoorde gijzelaars in de Gazastrook. Zij zouden vlak voor een eventuele bevrijding zijn doodgeschoten door Hamas. En in Nederland worden bij de opening van het academische jaar van verschillende universiteiten diverse veiligheidsmaatregelen aangekondigd.

Bart Schut

Heeft gepubliceerd in het hele spectrum van de Nederlandse journalistiek, op papier en online: van De Telegraaf tot de Volkskrant, van Nieuwe Revu tot Vrij Nederland, van Jooptot Jalta, van De Dagelijkse Standaard tot De Groene Amsterdammer, en – internationaal – van Telquel in Marokko tot The Daily Beast. Woonde vijftien jaar lang op vier continenten. Als redacteur, verslaggever en columnist gespecialiseerd in politiek en militaire zaken in het Midden-Oosten, immigratie, integratie, islam en antisemitisme.

Family7

Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender met programma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil de zender een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren. Sinds 2005 is het dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het doel: Nederland bereiken met het evangelie van Jezus Christus. Ze zenden televisieprogramma’s uit via hun website en op de Nederlandse televisie. Het bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens Family7.

Auteur: Family7
Beeld: VideoStill YouTube
Web: www.family7.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies