Missiedag van Operatie Mobilisatie: De hele wereld is ons doel

God gaat door! Dat zien, horen en voelen we. En dat vieren we tijdens de OM Missiedag zaterdag 7 september 2024. Vier met ons mee dat God goed is! Wereldwijd laat Jezus Zijn Kerk groeien. Hij verspreidt de boodschap van Zijn liefde en genade via gewone mensen. Mensen voor wie (door Gods Geest) geen berg te hoog is, geen land te ver en geen zee te wijd. Omdat Gods goedheid nog zo onbekend is bij zovelen. En God zegent het missiewerk. Iedere dag geven wereldwijd mensen hun hart aan Jezus – en is er blijdschap in de hemel.

Deze dag is voor jou:

… Beleef het gevarieerde programma
… Ontmoet de mensen uit het veld
… Luister naar boeiende sprekers
… Ervaar de missie in verschillende workshops
… Ontdek jouw plek in Gods Koninkrijk

Vier met ons mee dat God goed is!

Over Operatie Mobilisatie

Al meer dan 60 jaar motiveren en rusten we christenen over de hele wereld toe om het goede nieuws van Jezus te delen. In 1957 gingen George Verwer (foto) met twee vrienden op missiereis naar Mexico. Deze mannen hadden een diep verlangen om Jezus’ liefde te delen met hen die het niet kenden. Wat begon bij drie vrienden, vermenigvuldigde zich tot een wereldwijde beweging van gelovigen met dezelfde passie.

Op dit moment werken er meer dan 5.411 mensen van 118 nationaliteiten voor OM in meer dan 145 landen. We zijn een mix van professionals, kunstenaars, kinderwerkers, social workers en zoveel meer.

Er zijn naar schatting ruim 3 miljard mensen die Jezus’ liefde nog niet kennen. Daarom motiveren we christenen om naar die plaatsen te gaan waar geen kerken, Bijbels en gelovigen zijn. Zoals oprichter George Verwer (foto) zelf zei: “Wij zullen doorgaan totdat ieder schepsel het Evangelie heeft gehoord… de wereld is ons doel!”

Informatie Missiedag

Vier die blijdschap met ons mee op 7 september van 10.00 – 16.00 uur
OM Missiehuis, Van ‘t Hoffstraat 34, Nijkerk.
Toegang gratis – reserveren niet nodig.
Ook voor kinderen is er een gaaf programma!

Web: www.operatiemobilisatie.nl
Beeld: © Henk-Jan Oudenampsen
Auteur: OM Nieuwsbrief

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies