Nieuw lied van Make Some Noise Kids voor de Kinderboekenweek

Vandaag heeft Make Some Noise Kids hun nieuwste lied ‘Van Binnenuit’ gelanceerd. Dit stoere nummer sluit naadloos aan bij het thema van de Kinderboekenweek, die dit jaar plaatsvindt van 2 oktober tot en met 13 oktober.

Interactief en toegankelijk

‘Van Binnenuit’ is een energiek lied, met een vette beat die speciaal is ingedeeld voor verschillende leeftijdsgroepen. Zowel de onderbouw als de bovenbouw kunnen het lied gezamenlijk uitvoeren, dankzij de slimme opzet van het led. Daarnaast is er een instructievideo beschikbaar waarin kinderen de bijbehorende dans kunnen leren, wat de beleving van het lied nog interactiever maakt.

Thema en boodschap

Het lied ‘Van Binnenuit’ draagt een belangrijke boodschap uit: je mag jezelf zijn en hoeft niet te doen alsof je iemand anders bent. God heeft iedereen van binnenuit uniek gemaakt, en dit lied herinnert kinderen eraan dat ze speciaal zijn zoals ze zijn. Het benadrukt dat God blij is met wie je bent en dat je mag leven vanuit wat Hij in je heeft gelegd.

Groeiende populariteit

Make Some Noise Kids, die vaak wordt gezien als de christelijke versie van Kinderen voor Kinderen, heeft de afgelopen jaren steeds vaker het themalied rondom de Kinderboekenweek verzorgd. In 2023 brachten zij het nummer ‘Welkom Thuis’ uit en in 2022 het populaire lied ‘Giga-Groen’. Steeds meer scholen met een christelijke identiteit kiezen ervoor om tijdens de Kinderboekenweek het lied van Make Some Noise Kids te gebruiken, omdat het een extra verbinding legt tussen God, de Bijbel en deze belangrijke periode voor kinderen.

Kijk en beluister ‘Van Binnenuit’ nu via www.MakeSomeNoiseKids.nl en alle bekende streamingsplatformen.
Meer informatie: www.makesomenoisekids.app
Auteur: Klaasjan Leenheer
Beeld: © Henk-Jan Oudenampsen

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies