EO vraagt steun voor Jongerendag 2025

De fundraisingscampagne ‘Volgend jaar weer?’ voor de EO-Jongerendag 2025 is gestart. De dag kan niet bestaan zonder extra financiële steun en daarom vraagt de EO opnieuw hulp van mensen, kerken en bedrijven. Op hét christelijke jongerenevent van Nederland ervaren jaarlijks 15.000 jongeren dat ze niet alleen staan in hun geloof. Voor veel jongeren is de dag een levensveranderende ervaring.

Vorig jaar stond de 17-jarige Marijn tussen 15.000 jongeren in een uitverkocht Rotterdam Ahoy. “Het is bijzonder om te zien hoeveel jongeren hetzelfde geloof delen,” vertelt hij. “Je merkt echt dat je niet alleen staat.” Het evenement biedt jongeren de kans om hun geloof te beleven in een omgeving waar ze zich verbonden voelen met leeftijdsgenoten en God.

Directeur Arjan Lock:

“De EO-Jongerendag heeft een enorme impact. Voor veel jongeren is het een ervaring die hun leven verandert en laat zien dat geloven iets is wat je samen doet. Ik hoop dat we over een paar maanden opnieuw duizenden jongeren blij kunnen maken met de boodschap: er komt een EO-Jongerendag 2025!”

Campagne

De EO houdt de prijs van de tickets al jaren zo laag mogelijk, zodat elke jongere de kans heeft om de EO-Jongerendag te bezoeken. De werkelijke kostprijs van een kaartje ligt veel hoger. Daarom vraagt de EO opnieuw de hulp om de 49e EO-Jongerendag voor tieners mogelijk te maken. Er is in totaal 400.000 euro nodig om de editie van 2025 door te kunnen laten gaan.

Meer op: eojongerendag.nl
Auteur: Deborah van Geest
Beeld: EO/Set Vexy

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies