Dr. Malhotra: Het grootste gevaar voor onze gezondheid is Big Pharma

Dr. Aseem Malhotra’s windt er geen doekjes om: het grootste gevaar voor onze gezondheid is Big Pharma. Na het succesvolle evenement in juni waar dr. Aseem Malhotra voor een volle zaal van meer dan 600 mensen de lezing “Health Before Profit” hield, nodigen wij je nu uit voor de exclusieve Nederlandse filmpremière van zijn documentaire “First Do No Pharm” op 21 november in het Figi Theater in Zeist.

Laat je inspireren door de visie van Dr. Aseem Malhotra

Dr. Aseem Malhotra: “Het totale netto-effect op onze gezondheid van de farmaceutische industrie in de afgelopen 20 jaar is negatief geweest. De cijfers zijn angstaanjagend – van de (on)werkzaamheid van zogenaamde nieuwe medicijnen tot de miljarden dollars aan boetes. Deze documentaire zal een licht werpen op de duistere wereld van medicijnen.”

Over Dr. Aseem Malhotra

De internationaal geprezen Britse cardioloog dr. Aseem Malhotra staat bekend om zijn expertise op het gebied van preventie en behandeling van hartziekten. Hij voert al jaren campagne tegen de schadelijke effecten van ongezonde voeding en een inactieve levensstijl. Zijn boodschap is simpel maar krachtig: leefstijlveranderingen moeten centraal staan in de preventie van ziektes, in plaats van de winstgedreven aanpak van de farmaceutische industrie.

In de film “First Do No Pharm” deelt Dr. Malhotra zijn diepgaande inzichten in hoe de voedings- en farmaceutische industrie onze gezondheidskeuzes beïnvloeden en wat er moet veranderen om échte gezondheidszorg te realiseren. Het is een urgente en inspirerende film.

Wees erbij!

Mis deze exclusieve Nederlandse première niet op donderdag 21 november in het Figi Theater in Zeist. Een unieke kans om als eerste deze eye-opening film te zien op groot doek en om deel uit te maken van de beweging voor een gezondere toekomst.

Datum: Donderdag 21 november
Aanvang: 19:00 Einde: 23:00 uur
Locatie: Figi Theater, Zeist
Tickets: www.figi.nl
Speciale gast: Aseem Malhotra
Auteur: Artsen Collectief

Deze film werd mede mogelijk gemaakt door Artsen Collectief, De Vierde Golf, The Optimist en Blckbx.

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies