Indrukwekkende voorstelling van Christiaan over zijn zoontje met Down

De cabaretvoorstelling ‘De Verdenking’ van Christiaan Jelsma kende dit jaar een ongekend debuut, dus is er dit najaar een extra reeks voorstellingen waar jij naar toe kunt. Mis het niet en boek je kaarten voor een ontspannen avondje kleinkunst-cabaret. Met optredens tussen 30 oktober en 29 november in Rotterdam, Nunspeet, Houten en Barneveld. Geniet van een energiek verhaal, vol humor en herkenning voor iedere theaterbezoeker!

Renske: ‘Scherp, ontwapenend, eerlijk, kwetsbaar, nuchter en hoopvol tegelijk. We hebben een prachtige avond gehad vol humor en ontroering. Wat een puur en oprecht verhaal, dat echt binnenkomt! Absoluut een aanrader voor iedereen!’

Arts

Wat als je leven ineens een wending krijgt die je niet zag aankomen? Christiaan hoorde van de arts kort na de geboorte, dat zijn zoontje verdacht werd van het Downsyndroom. Over het proces dat volgde maakte hij de kleinkunst, cabaretvoorstelling ‘De Verdenking’.

Energiek verhaal vol humor en herkenning

Christiaan weet op indrukwekkende wijze een ingrijpende gebeurtenis in het leven om te zetten in een energiek verhaal vol humor en herkenning voor iedere theaterbezoeker. Het leven zit vol verwachtingen; of het nu gaat om relaties, gezin of gezondheid. Maar wat als je afscheid moet nemen van een verwachting?

Inge: ‘Geweldig mooie avond. Het proces van verwerken is zo echt ‘menselijk’, invoelbaar. En daardoor een mooie ‘les’ voor de luisteraar. Vallen maar weer opstaan en leren wat de èchte waarde van/in het leven is.

Dennis: ‘Ontzettend knap gecombineerd met heerlijke humor!’

Over Christiaan

Christiaan Jelsma (’83) stond al vroeg in de spotlights. Als lid van cabaretgroep De Oermannen trad hij op in theaters door het hele land. Hij stond onder andere in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival en op het Flevo Festival. Sinds de komst van zijn zoontje in 2019 staat Christiaan solo op de planken en deed o.a. mee aan het Cameretten Festival en was hij te zien tijdens Opwekking.

Tickets: truetickets.nl/christiaan-jelsma
Beeld: Christiaan Jelsma
Meer: chriscreatief.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies