Groeiend energiecollectief boekt steeds meer succes

Ruim 2 jaar geleden is het energiecollectief van Gezinsenergie van start gegaan. Inmiddels hebben zich ruim 5000 gezinnen uit de christelijk/reformatorische achterban zich aangesloten bij dit collectief, en is al voor meer dan 1 miljoen euro aan besparingen gerealiseerd.

“Onze achterban vormt een interessante doelgroep voor energiemaatschappijen” aldus algemeen directeur Gijsbert Kamerman van het Papendrechtse bedrijf. “Bij ons gaat het niet alleen om zomaar een keertje overstappen. Wij zorgen voor een structurele besparing op de energienota. Wij nemen tijdig contact op als de overeenkomst bijna afgelopen is. Zo voorkomen wij dat mensen terugvallen in hoge tarieven, wat nu vaak gebeurt”.

Omdat het collectief hard groeit, verwacht het bedrijf in de toekomst steeds scherper te kunnen onderhandelen. “Onze klanten krijgen niet alleen nu een zeer scherp aanbod, maar kunnen er ook op rekenen dat ze nooit meer teveel betalen voor gas en stroom” aldus Kamerman. Overstappen is tegenwoordig een zeer eenvoudig administratief proces, en niemand krijgt ander gas of stroom. Als tussenpersoon is Gezinsenergie altijd bereikbaar voor vragen over de gas en stroomrekening, en biedt op verzoek aan haar leden geregeld andere collectieve voordelen aan zoals zorg en vakanties. Deelname is gratis en voor iedere nieuwe deelnemer geeft het bedrijf momenteel vakantiewaardebonnen weg t.w.v. 300 EUR.

Meer informatie kunt u vinden op de website hieronder.

Redactie christelijknieuws

27-06-2014
Samenleving
https://www.gezinsenergie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies