Blotevoetenwandeling met Paulien Vervoorn samen met Compassion

Een unieke ervaring is de blotevoetenwandeling die Paulien Vervoorn organiseert in samenwerking met Compassion op zaterdagmiddag 9 augustus. De opdrachten (voor zowel volwassenen als kinderen) zorgen voor ontspanning en voor nieuwe ontdekkingen over armoede. Met het geld dat opgehaald wordt, wordt kindersterfte de wereld uitgelopen.

Paulien Vervoorn organiseert deze zomer opnieuw een aantal wandelworkshops in het Groene Hart. Dit seizoen doet ze dit aan de hand van haar nieuwste boek ‘Wandelen & genieten met God’. Iedereen die van wandelen en van verdieping houdt, is welkom. Tijdens de wandelingen (ongeveer 6 kilometer in de buurt van Woerden) worden de deelnemers aan het denken gezet aan de hand van creatieve vragen en/of opdrachten.

Veel mensen ontdekken buiten wat er van binnen bij hen leeft. Daarom organiseert Paulien Vervoorn wandelworkshops waarbij reflectie en inspiratie worden gegarandeerd.

Zaterdagmiddag 12 juli is het thema ‘Jij & rust’. Wandelaars die in de vakantietijd willen ontdekken hoe je in de natuur tot rust kunt komen bij God, zijn welkom. Op zaterdagmiddag 30 augustus trekt Paulien op met mensen die knopen door willen hakken en andere keuzes willen maken in het nieuwe seizoen. Tijdens deze wandelworkshop ‘Jij & stappen’ worden doelen concreet gemaakt en gaat iedereen met concrete acties naar huis.

Paulien coacht, traint en (s)preekt naar aanleiding van haar boeken Hartelijk getalenteerd, Geloofwaardig Spreken en Wandelen & genieten met God. Regelmatig komen er mensen naar haar toe die op zoek zijn naar handvatten om de boodschap van hun hoofd naar hun hart te laten zakken. Vanuit haar coachings- en trainingservaring heeft ze vele (creatieve) opdrachten en vragen in haar boeken opgenomen die hierin richting geven en ook uitgangspunt zijn tijdens de wandelingen.

Paulien Vervoorn
Charlotte Matse
30-06-2014
Samenleving
https://www.compassion.nl/opblotevoeten

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies