Second Step zoekt restpartijen nieuwe kleding voor dames en kinderen

In het hart van de Jordaan in Amsterdam bevindt zich de tweedehands kledingwinkel Second Step. Hier wordt twee keer per week goede tweedehands kleding, maar ook nieuwe kleding verkocht voor dames en kinderen. In het atelier van Second Step worden kleding en accessoires ontworpen, hersteld, vermaakt en geprepareerd voor een nieuwe start.

In de winkel van Second Step verkoopt men goede tweedehands én nieuwe kleding voor dames en kinderen. Ook verkopen men accessoires en home made producten zoals sieraden, vlaggetjesslingers en etagères. Deze worden gemaakt in atelier waar men ook de kleding herstelt en klaarmaakt voor een nieuwe start.

De winkel en het atelier functioneren ook als plek voor vrouwen in moeilijke omstandigheden om werkervaring op te doen en stappen te zetten richting betaald werk. Het een veilige plek om elkaar te ontmoeten, te leren en bezig te zijn.

De winkel draait op vrijwilligers en de opbrengst gaat naar Scharlaken Koord, een organisatie die zich inzet voor hulp aan prostituees.

U kunt helpen: Second Step zoekt restpartijen NIEUWE kleding (dames en kinderen). Dus heeft u kleding, tassen, schoenen, sjaals, sieraden en ander accessoires, dan kunt u contact opnemen met Second Step: 020 622 68 97.

Redactie christelijknieuws
Second Step
22-08-2014
Samenleving
https://www.secondstepshop.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies