De Christelijke Boekenoutlet 2014 in voorbereiding

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 november 2014 vindt de jaarlijkse Christelijke Boekenoutlet plaats in Zeist. De Christelijke Boekenoutlet is een gezamenlijk initiatief van de Wittenberg en webshop Kameel.nl.

Tijdens de outlet worden duizenden romans, theologische en geloofsopbouwende boeken, kinder- en cadeauboeken door Kameel.nl tegen bodemprijzen aangeboden. De boeken van diverse christelijke uitgevers maken het voor iedereen interessant. Net als vorig jaar is er ook een breed assortiment tweedehands boeken die voor een vriendelijk bedrag de deur uit gaan. Daarnaast zijn er vele cd’s, dvd’s en kaarten te verkrijgen.

Aantrekkelijk voor scholen en kerken


Van veel boeken is een groot aantal exemplaren aanwezig, zodat de outlet eveneens aantrekkelijk is voor scholen en kerken om bijvoorbeeld kerstcadeaus in te slaan. Een van de ruimten is ingericht als speciale kerstafdeling met de nieuwste uitgaven. Een aankoop op de Christelijke Boekenoutlet betekent steun aan de toerusting van studenten van de Wittenberg en het werk van IZB en Ark Mission.

Praktische informatie


De Christelijke Boekenoutlet vindt plaats in het gebouw van de Wittenberg, Krakelingweg 10, 3707 HV in Zeist. De openingstijden zijn vrijdag 21 november van 13.00 tot 21.00 uur en zaterdag 22 november van 10.00 tot 14.00 uur. Er is een gezellig restaurant en een leuke kinderhoek aanwezig. Bezoekers kunnen gebruik maken van gratis parkeergelegenheid.


Gerrina van Egdom
© Henk-Jan Oudenampsen
03-10-2014
Media
https://www.christelijkeboekenoutlet.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies