Zendingsavond over het zendingswerk onder de Pygmeeën

Sinds vijf jaar zijn Utrecht Mission en De Verre Naasten betrokken bij het zendingswerk onder de Pygmeeën in Congo, een achtergestelde bevolkingsgroep die leeft aan de rand van de samenleving en soms als slaven of dieren worden behandeld… Maak op 21 november a.s. kennis met dit bijzondere volk en zendingswerk, tijdens een speciale avond over de Pygmeeën!

Voor deze zendingsavond is een uniek programma samengesteld. Zo vertelt evangelist Bram Krol (auteur van ‘Schreeuw uit het oerwoud’) over zijn eerste kennismaking met de Pygmeeën in 2002. Daarnaast spreekt Prof. dr. Benno van den Toren (Hoogleraar Interculturele Theologie) over “Niet bereikte volken in Afrika”.

Ook is deze avond de première van de documentaire “Zending onder Pygmeeën”, een film gemaakt in opdracht van Utrecht Mission en De Verre Naasten. Tenslotte wordt op deze avond afscheid genomen van ds. Wouter van Veelen, voorzitter van Utrecht Mission. Per januari 2015 is hij benoemd tot predikant binnen de Union Nationale des Eglises Protestantes Reformées Évangéliques de France in de Cevennen in Frankrijk.

De avond wordt gehouden in de kapel van de Noorderkerk, Kerkstraat 20 in Spakenburg. Aanvang 19.30 uur, zaal open en koffie vanaf 19.00 uur. Wij nodigen u van harte uit om deze avond bij te wonen.

De Verre Naasten
© Henk-Jan Oudenampsen
18-11-2014
Evangelisatie
https://www.deverrenaasten.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies