Netwerken tijdens de Christelijke Ondernemersdagen

Gisteren en vandaag werden de Christelijke Ondernemersdagen gehouden met als doel: netwerken en zakendoen voor en door christelijke ondernemers, organisaties, bedrijven, goede doelen, businessnetwerken en stichtingen. Dit evenement vond plaats in de bijzondere ambiance van congrescentrum Eemlandhoeve in Bunschoten.

Overdreven druk was het niet, zo’n 250 ondernemers bezochten de beurs verspreid over twee dagen. Er was veel interactie en ruimte om te ondernemen en te netwerken voor de aanwezige christelijke ondernemers en de standhouders onderling. De CO-dagen waren speciaal georganiseerd voor christelijke ondernemers en ondernemende christenen.

Standhouders

De volgende organisaties waren aanwezig: Nederlands Dagblad, Business Green Hydrocultuur, ProMissie, Neurologica, Open Doors, Kingdom IT, Frisse Bronnen, Idity, Sterk in uw Werk, Bongastate, Anders Denken, Redwoods People Services, Van Der Perk, Aatop, Keek your Change, Van der Giessen Management Partners, Vivento, Pieters Media, B4T Netwerk, RMU, MedicaPlus, Bokslag, Christencoaches, Toolcare, Van Dam, Van Dam & Verkade B.V., RCS Consultancy & Business Development, Christenen voor Israël, Evangelische Hogeschool, Intermediair Kerkomroep Nederland, Oogopslag Webcommunicatie, Anja Boogerd Fotografie, Lafjoetoe.

Workshops

De workshops hadden thema’s als: samenwerken, crowdfunding, persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Tevens was er een exclusieve masterclass ‘Meesterschap in Ondernemen’ gepland, maar die ging door omstandigheden niet door.

Naast het inhoudelijke programma was er volop gelegenheid tot ontmoeten. Er was een beursvloer met bedrijven en organisaties, workshop-ruimtes, rondetafelgesprekken met ondernemers en een Ondernemerscafé.

Christelijk marktplein

Eén van de doelstellingen van de CO-dagen was dat ondernemers inspiratie en passie ontdekken voor ondernemen. Organisator Jan Piet van CON daarover: “Het doel van de CO-dagen was een ‘marktplein’ te bieden waar je inspirerende ondernemers kunt ontmoeten. Je kunt ruilen, promoten, zakendoen en kennis en ervaringen delen. Ook was er aandacht voor maatschappelijke en missionaire projecten.” Mede-organisator van CON Gerben Bloemendal: “Je gaat niet naar huis zonder geïnspireerd te zijn of zaken gedaan te hebben.”

CON

De CO-dagen waren een initiatief van CON. CON is een organisatie voor christelijke ondernemers en ondernemende christenen met allerlei activiteiten: CO-magazine, Meeting Points, de bedrijvensite Christenzaken.nl en een Academy-programma.

Redactie christelijknieuws
© Henk-Jan Oudenampsen
27-11-2014
Samenleving
https://www.christelijkeondernemersdagen.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies