Dinnershow in hartje Rotterdam voor Voedselbankklanten

Voor het derde achtereenvolgend jaar organiseert Stichting Night of Joy een ‘Dinnershow’ voor 300 Voedselbankklanten in Rotterdam. Een avond waarbij zij niet hoeven te denken aan de eenzaamheid of armoede thuis, maar even mogen genieten van een fantastische show van dans, muziek en toneel tijdens een overheerlijk hoogstaand driegangendiner.

Deze mensen die zich vaak vergeten voelen in de maatschappij, kijken hier al maanden naar uit en het doel van Night of Joy is dan ook om hen hoop en aandacht te geven, positief te bemoedigen en hen laten weten dat zij waardevol zijn. Night of Joy zorgt ervoor dat hun gasten (en hun kinderen) zich deze avond speciaal voelen en dat sociale contacten worden gestimuleerd.

Organisator Joshua Latupeirissa: ‘2 jaar geleden had ik daarom de droom om deze mensen in het zonnetje te zetten. Hoewel het een onmogelijke opgave leek, heb ik met dank aan vrienden, familie en sponsoren ‘Night of Joy’ kunnen neerzetten. Een geweldige avond vol lekker eten en een geweldige show met dans, muziek en theater. Meer dan honderd vrijwilligers zetten zich op deze avond in om onze gasten een onvergetelijke avond te bezorgen’.

In samenwerking met City Life Church Rotterdam zal het dit jaar plaatsvinden op 20 december in Beurs WTC te Rotterdam.

Wil je er bij zijn? Dat kan door een kaartje van € 10,- te kopen voor de middagshow. Hierin zal exact dezelfde show worden vertoond als in de avond, zonder diner. De opbrengst zal volledig gaan naar het diner voor de avondgasten.

20 december – 14.00 uur

World Trade Center – Beursplein 37 in Rotterdam

https://www.nightofjoy.nl

02-12-2014
Samenleving
https://www.nightofjoy.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies