Kerk organiseert verwendag voor alleenstaande moeders

Speciaal voor moeders die er alleen voor staan organiseert de kerk Nehemia Ministries een zomerse verwendag. Een dag om er even helemaal uit te zijn, de zomer te proeven en je eens heerlijk te laten verwennen!

Vanaf 09.15 uur zijn de moeders welkom en staat er koffie, thee en iets lekkers voor hen klaar. Tussen 10.00 uur en 14.30 uur kunnen ze genieten van heerlijke verwenmomenten (massage, luxe gezichtsverzorging), een creatieve workshop, een heerlijke lunch en de mogelijkheid om te praten en te bidden.

Het thema dit jaar is BEACH. Als je het op je in laat werken: een plaats om even helemaal tot rust te komen, haren die wapperen in de wind, lekker zwemmen in zee , kortom heerlijk relaxen! Niet op t strand zelf, geen zwemkleding mee, maar in de H.A. Lorentzstraat 5 in Zwijndrecht. We ontvangen je graag vanaf 9:30 uur. Er staat een kopje koffie of thee voor je klaar met een zomerse lekkernij!

Programma

Tussen 10.00 uur en 14.30 uur kun je deelnemen aan twee workshops naar keuze of aan één workshop en één verwenmoment. Bekijk hieronder ons aanbod aan workshops en verwenmomenten. Rond het middaguur staat een heerlijke lunch voor je klaar. Er is voldoende tijd andere moeders te ontmoeten, nieuwe contacten te maken of gezellig shoppen in de kringloopwinkel op het terrein.

Speciaal voor kinderen

Voor de kinderen in de leeftijd van groep 3 t/m 8 bieden we een geweldig kidsfeest aan. Ze gaan met elkaar naar een indoorspeelparadijs.

Workshops

– Armband: van oude fietsbanden en andere vintage materialen maak je een hele stoere armband.

– Lampionnen: een prachtige zomerse sfeermaker! Een vrolijke lampion met mooie vlinders, lintjes en plaatjes.

– Vlinderkrans: een stoere ijzeren krans met vrolijk dansende vlinders. In elke kleur te maken, stoer of juist heel lief.

– Zandtaart: een geweldige taart met schelpen en zand. Je krijgt meteen zin in de zomer. Leuk voor op de (tuin)tafel!

– Flessenpost: maak je eigen flessenpost met deze leuke witte flessen en geef hem een geheel eigen uitstraling met stoer touw en drijfhout.

– Beach krans; een zomerse krans met een ophanglus van touw. Versiert met mooie schelpen en driftwoord wordt het een echte zomerse eye-catcher.

– Beach: drijfhout, aangespoeld of kostbaar, geliefd, vergeven, vrouw met een bestemming! Nieuwsgierig? Geef je op voor deze workshop! Naast onderwijs is er ruimte (als je wilt) voor persoonlijk gebed.

Aanmelden en meer informatie

Kijk op www.nehemia.nl voor een overzicht van alle verwenmomenten en workshops en meer informatie over het kidsfeest. Meld je snel aan voor deze dag. Aanmelding is verplicht (sluit zaterdag 20 juni). De hele dag is gratis!

Geschiedenis

Nehemia Ministries organiseert sinds 2004 dagen voor alleenstaande moeders. De ochtenden begonnen ooit met 20 moeders. Inmiddels bezoeken meer dan 200 alleenstaande moeders de verwendagen.

Datum: zaterdag 27 juni 2015

Locatie: Nehemia Ministries, H.A. Lorentzstraat 5 in Zwijndrecht

Tijd: 10.00 – 14.30 uur (inloop vanaf 09.15 uur)

Cherrelle de Haan

12-06-2015
Kerk
https://www.nehemia.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies