Succesvolle sponsorloop voor Multimissions

12 september was is er voor de 40e keer de Run van Winschoten. Een run van 10 x 10 km. Tien lopers die elk 10 kilometer hardlopen. Dit jaar liepen er 2 groepen om sponsorgeld bij elkaar te lopen voor Multimissions. Per individuele loper kon er gesponsord worden. Er is bij elkaar meer dan € 6000 euro bij elkaar gelopen.


Stichting Multimissions werkt al jaren samen met Stichting De Brug in Kososvo en draagt zorg voor wezen, weduwen en andere kwetsbare groepen in Kosovo en Noord-Albanië
 op het gebied van armoedebestrijding, onderwijs, voedsel, kleding, onderdak,
economische ontwikkeling en traumaverwerking. Dit is nog steeds hard nodig omdat de armoede schrijnend is bij de kwetsbare groepen zoals met name de ouderen en het uitzicht op verbetering er nog niet is.

Begin 2015 werd Multimissions benaderd door Fokke Folkersma uit Noordbroek met het aanbod om met 20 hardlopers sponsorgeld bij elkaar te lopen voor de stichting. De organisatie lag bij Folkersma met een aantal vrijwilligers. Dit mooie gebaar monde 12 september uit in een mooie sportieve hardloopdag met mooie individuele hardloopprestaties en een prachtige opbrengst. Dankzij individuele sponsoren maar ook een groot aantal bedrijfssponsoren die voor een vast bedrag hun logo op een hardloopshirt gedrukt kregen.

Het is prachtig dat een heel aantal lopers fonds wilden werven voor onze projecten daar zodat ze door kunnen gaan met dit belangrijke werk. Multimissions kijkt dan ook dankbaar terug op het evenement wat zeker voor herhaling vatbaar is.

Kijk voor meer informatie over het werk van Multimissions op de website via de link hieronder.

Alex Janssen
Alex Janssen
14-09-2015
Hulpverlening
https://www.multimissions.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies