Deze week met de trein naar de kerk

Een actie, waarin tien landelijke kerken in Nederland u uitnodigen om mee op reis te gaan start vandaag onder de naam: Intercity Bestemming Pasen. Van ‘station’ naar ‘station’ door de Goede Week. Langs Palmpasen, Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Stille Zaterdag, om uiteindelijk aan te komen op station Paasmorgen.

U bent uitgenodigd om (weer) eens de deuren van een kerkgebouw binnen te stappen. Om (weer) eens kennis te maken. Om te zien wat er binnen die muren nu eigenlijk gebeurt. En dat in de tijd, waarin de kerk op haar paasbest is: van zondag 1 t/m zondag 8 april 2007.

Het verhaal van Pasen is geen ‘plat’ en goedkoop verhaal, geen eenvoudig reisje. Het verhaal van de laatste dagen van Jezus is er één van vragen, lijden en dood. Maar met licht aan het eind van de tunnel: het wonder van zijn opstanding uit de dood. Dat viert de kerk met Pasen. En wij nodigen u uit om mee te reizen. Jezus heeft de dood overwonnen en heeft zo de weg naar de Vader voor ons mensen vrijgemaakt.

De organisatie heeft een reisgids samengesteld omdat dat bij zo’n reis geen onnodige luxe. De kerken, die meedoen, bieden het u graag aan. Maar u kunt het boekje naruurlijk ook zelf bestellen via de speciale site die hiervoor is gestart.

01-04-2007
Kerk
https://www.intercitypasen.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies