Duits-Nederlandse Paasconferentie op de Betteld

Van 5 – 8 april 2007 op De Betteld te Zelhem wordt het festival Come Together 2007 gehouden, een Duits-Nederlandse Paasconferentie voor het hele gezin!

Opnieuw komen met Pasen christenen uit verschillende kerken in Duitsland en Nederland samen om op een unieke en feestelijk wijze hun eenheid in (de opstanding van) Jezus Christus te vieren.

Een grensoverschrijdend Paasfeest, waar eenheid en ontmoeting centraal staat, voor het hele gezin!

Koning Salomo sprak: ‘Want een goede buurman is beter dan een ver familielid’ (Spreuken 27:10). Soms hebben we vrienden over de hele wereld, maar kennen we onze eigen buren niet of nauwelijks, terwijl God bij de ‘buren’ een geweldig werk aan het doen is. Come Together 2007 wil u helpen uw ‘buren’ – over kerkmuren en landsgrenzen heen – te leren kennen en misschien zelfs ‘een vriendschap voor het Leven’ met hen op te bouwen.

LOVE is all you need!

We leven in een wereld die door angst geregeerd wordt. Angst bouwt muren. Muren tussen God en mensen, maar ook tussen generaties, culturen, volkeren en kerken. Hoe gaan wij hiermee om? De Bijbel leert ons dat de volmaakte liefde elke angst uitdrijft. God is liefde en in Jezus Christus is Gods volmaakte liefde zichtbaar geworden. Als Zijn volmaakte liefde in onze harten wordt uitgestort door de Heilige Geest, zullen we de muren durven neerhalen die we zelf hebben opgebouwd. Daarom luidt het thema van Come Together 2007: LOVE is all you need! Gods liefde is nooit bedreigend, maar aantrekkelijk en onweerstaanbaar! Ontdek met vele christenen uit verschillende kerken dat alleen Gods liefde ons en deze wereld kan veranderen.

Een unieke Paasconferentie

Deze Paasconferentie is zondermeer uniek te noemen. De conferentie wordt gedragen door een team van Duits-Nederlandse leiders: Aukje & Wilkin van de Kamp (NL), Brigitte & Ralf Belau (D), Jan Sjoerd Pasterkamp (NL), Walter Heidenreich (D), Willem Ouweneel (NL) en Brad Thurston (D). Zij hebben een groot verlangen om christenen uit verschillende kerken en gemeenten uit Duitsland en Nederland bij elkaar te brengen (‘come together’). We zijn blij dat de aanbidding opnieuw wordt verzorgd door Glenn van der Mull (NL) en Deborah Rosenkranz (D) en de COME TOGETHER BAND. Gedurende de conferentie zullen verschillende drama- en dansteams (o.l.v. Claire Kluit) door middel van verschillende expressievormen het thema ‘LOVE is all you need!’ uitbeelden.

Speciaal kinderprogramma

Vrijdagmorgen, vrijdagmiddag en zaterdagmorgen en zaterdagmiddag vindt er een speciaal Duits-Nederlands kinderprogramma plaats voor de kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Op deze dagdelen is er ook een crèche voor baby’s en kleuters tot en met 5 jaar. Op de avonden is er geen kinderprogramma. Op zondagmorgen zullen we samen Paasfeest vieren met het hele gezin (wel zal er dan een crèche voor de allerkleinsten aanwezig zijn).

Zaterdagavond:

Come Together Paasconcert!

Zaterdagavond zal er opnieuw een uniek Paasconcert voor het hele gezin plaatsvinden, met optredens van verschillende Duitse, Nederlandse artiesten. Samen willen we God danken en Hem aanbidden voor het wonder van het kruis in ons leven.

06-04-2007
Kerk
https://www.come-together-europe.net

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies