Vlaamse band Solid geeft concert in Oisterwijk

Op vrijdagavond 22 juni organiseert Ecovata een Praise avond in Oisterwijk, met muzikale ondersteuning van de Vlaamse band Solid. Op de foto: Arjan van den Bijgaart, drummer van Solid en directeur van platenlabel Ecovata.

Het gebeuren zal het karakter hebben van een interkerkelijke ontmoeting met veel samenzang, waarbij jong en oud aktief betrokken worden in het zingen van lofliederen uit Opwekking en uit het Hillsong repertoire. Het thema is: ‘Goed toegerust’.

De Praise avond vindt plaats in Cultuurcentrum Tiliander, Spoorlaan 82/C in Oisterwijk en begint om 20:00 uur. De toegang is gratis. Na afloop is er ruime gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Op hun eerste CD “This is’nt fiction” werkte Solid nog met een drumcomputer, maar in 1991 sloot zich Arjan van den Bijgaart, de drummer van de Nederlandse gospelrockband Target bij SOLID aan.

In de afgelopen 18 jaar heeft SOLID op tal van plaatsen in Nederland en België optredens verzorgd, o.a. tijdens het After Target concert, op het Christian Artists Seminar te Dalfsen, op het Flevo Totaalfestival en drie maal in het voorprogramma van de Amerikaanse blueszanger Darrel Mansfield. In 1996 kwam SOLID met het 6 songs tellende mini-album “Let’s move on”

In 1998 vierde SOLID haar 10 jarig bestaan in de WRZV hallen in Zwolle.

In april 2003 is ter gelegenheid van het 15 jarig bestaan de Full CD “Look for real love” gepresenteerd met een jubileumconcert in Het Poorthuis te Peer(B). Dit was een feestelijk gebeuren waarbij ca. 450 fans aanwezig waren.

Een optreden van SOLID is een waar feest, waarbij het publiek alle mogelijkheden heeft om mee te dansen, te zingen en te klappen. Daarbij wordt het hoofddoel van SOLID niet vergeten, dit is en blijft het verkondigen van het Evangelie van Jezus Christus door muziek en zang.

De laatste jaren is Solid echter meer geëvolueerd naar een Praiseband die o.a. haar repertoire heeft uitgebreid naar Opwekkings en Hillsong liederen.

01-06-2007
Muziek
https://www.ecovata.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies