CJK De Morgenster viert 15 jarig jubileum

Christelijk jongerenkoor de Morgenster uit Oud Alblas is jarig! Op zaterdag 6 oktober 2007 hopen wij dit te vieren met een groot feest. Door een concert te organiseren en hiervan opnames te maken voor een live cd.

Enter His Presence zal het thema van deze avond zijn. Dit thema is afgeleid van één van de nummers die deze avond zullen worden gezongen. Want niet alleen het koor, de instrumentalisten en het publiek mogen aanwezig zijn, maar vooral God, want Hij is al 15 jaar lang de leidraad van het koor en dát mag gevierd worden!

Tijdens dit concert worden we begeleid door een uitgebreid combo van diversen instrumentalisten. Er zullen nummers van de afgelopen jaren gezongen worden en hierdoor zal het voor iedereen een feest van herkenning worden. Om hier bij te zijn kunnen er nu al kaarten besteld worden door een mail te sturen naar: info@cjkdemorgenster.nl

De entreeprijs bedraagt € 5.50 per persoon

Het concert zal plaatsvinden in de Havenkerk aan de Ieplaan te Alblasserdam. De aanvang van de avond is om 20.00 uur. Wel vragen we jullie om uiterlijk 19.50 uur in de kerk aanwezig te zijn i.v.m. de opnames die gemaakt zullen worden.

Ook de CD is al te bestellen voor het bedrag van € 14.90 per stuk. Dit kan ook door de mail te sturen naar: info@cjkdemorgenster.nl

Het combo bestaat uit:

Christiaan van der Ree piano

Ronald Bot synthesizer

Jaap Klootwijk drum en percussie

Mark Westdorp basgitaar

Ronald de Bruin elektrische gitaar

Jolanda Visser hobo & diverse fluiten

Severin van Dijk fluit & piccolo

Karolien Krijger fluit

David van Kwawegen trompet

Enrico Vastenhout trompet

Paul Langerman trombone

De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent: Martin de Jong

18-09-2007
Muziek
https://www.cjkdemorgenster.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies