Lustrumconcert PenLight Vocaal Ensemble

PenLight Vocaal Ensemble Kampen bestaat 10 jaaar. Dat willen we samen met U vieren! Uitgevoerd zal worden o.a. ?The Young Messiah? gearrangeerd door Tom Parker en een selectie uit de overbekende songs van Tom Parker. Aangevuld met diverse songs van klassieke en moderne componisten.

Afwisselend begeleid door: een strijkensemble, vleugel, keyboard, dwarsfluit en gitaar en slagwerk. PenLight nodigt U hierbij uit tot het bijwonen van dit tweede lustrumconcert. Voor ons als PenLight een heel bijzondere gebeurtenis. Dit Lustrumconcert staat gepland op: Zaterdag 24 november 2007, aanvang 20.00 uur in de Burgwalkerk te Kampen.

Een korte terugblik. In 1997 is PenLight opgericht als gemengd Vocaal Kwartet. In 1999 is het kwartet omgezet tot Vocaal Ensemble dat in de bezetting van een Gemengd Dubbelkwartet optreedt.

PenLight Vocaal Ensemble. Uniek voor Kampen en wijde omgeving. PenLight staat inmiddels bekend als een zanggroep met bezieling, uitstraling en volume.

PenLight heeft mede bekendheid gekregen door o.a het vertolken van ca 70 hartverwarmende songs (koorbewerkingen) van Tom Parker. Naast bovengenoemde songs worden ook internationale songs van diverse klassieke en moderne componisten gezongen.

Het zijn altijd songs met verantwoorde teksten waar een boodschap in te vinden is. De bovenvermelde songs zijn een kleine greep uit de meer dan 100 songs, uit het repertoire van PenLight. Al met al is dit, naar wij hopen, voor u reden genoeg om op deze uitnodiging in te gaan. Wij stellen het zeer op prijs dat u hierbij aanwezig bent. Wij hopen U een bijzondere muzikale avond te kunnen bieden met zang en muziek die niet elke dag te beluisteren is.

Voor informatie en reservering kunt u contact opnemen met:

Marianne Liefers, voorzitter,telefoon 038-3312215

of Klaas Kanis secretaris telefoon 038-3317220

18-10-2007
Muziek
https://www.gospelgroepen.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies