Verdwijnt Bright.FM weer van de kabel?

Het jaar is al bijna voorbij. We mogen weer vooruit kijken naar een nieuw jaar! 2007 heeft Bright.FM mooie dingen gebracht en daar mogen we dankbaar voor zijn! Maar dat willen we natuurlijk wel zo houden! Er is een bedrag van € 75.000 nodig om in de huidige vorm door te blijven gaan. Om deze reden is de campagne “Op weg naar 2008” van start gegaan. Help Bright.FM op weg naar 2008!

In de afgelopen maanden mochten we sterk uitbreiden. Daarnaast worden we door veel meer kabelmaatschappijen uit heel Nederland uitgenodigd. Maar groei kost geld en om het volgend jaar op de huidige voet door te kunnen gaan hebben we minimaal € 75.000 nodig. Als we dit niet realiseren, dan zullen we helaas weer van de kabel verdwijnen. Dat kan en mag natuurlijk niet gebeuren!

Als we ons budget vergelijken met andere commerciële radiostations, dan mag het bijna geen probleem heten. Om deze reden zien we dan ook met vertrouwen uit naar de resultaten. We zullen u regelmatig op de hoogte houden van de voortgang.

“Op weg naar 2008”

Bij deze campagne gaat het er niet zozeer om wat u van ons kunt verwachten, maar wat wij van christelijk Nederland mogen verwachten. We hebben de campagne als volgt opgezet:

1. We hebben een mailing uitgedaan naar een kleine 400 kerken met het verzoek één collecte beschikbaar te stellen voor de kabel in hun omgeving. Deze kerken zijn zoveel mogelijk geselecteerd in de regio’s waar we ook uitzenden.

2. We zijn een mailing gestart naar de ruim 6.000 adressen van mensen die hebben beloofd ons te willen ondersteunen. Dat was indertijd via de site en via formulieren die waren ingevuld bij grote evenementen

3. We hebben een geweldige aanbieding samengesteld voor bedrijven die een jaar willen adverteren op de radio.

We zullen u de komende periode via radio en nieuwsbrief zoveel mogelijk op de hoogte houden, want dit mag geen zorg van een kleine groep mensen zijn. Dit mag het gebed van heel christelijk Nederland zijn. Dankbaar omzien en gebed voor de toekomst!

21-11-2007
Muziek
https://www.brightfm.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies