Kerstevenement Amu-Sing

Amu-Sing is een nieuw kerstevenement op zaterdagavond 15 december in de sfeervolle kapel van het Withof in Etten-Leur. Een avond waarbij het publiek vanaf 18.30 uur afwisselend kan genieten van een kerstconcert uitgevoerd door verschillende muziekgezelschappen en heerlijke amuses, met verzorgd door leerlingen van de horeca-afdeling van het Cingel College in Breda, Restaurant de Wacht uit Etten-Leur, restaurant de Peer, lunchcafé Zus & Zo, partycatering Jan Vermunt en IJsboerderij Peijs. De muzikale en culinaire programmaonderdelen vullen elkaar aan tot een complete avond uit in kerstsfeer.

Met het nieuwe kerstevenement Amu-Sing, Kerst in het Withof voegen Zangvereniging Nootwaar en mede-organisator Woonstichting Etten-Leur al deze ingrediënten samen: een stemmig kerstconcert gecombineerd met een culinaire avond op hoog niveau met medewerking van o.a. Gospelformatie JOY!, X-mas Dickenskoor PURE, de Oosterhoutse Nachtegalen e.a.

Het is goed rond Kerst ook stil te staan bij mensen die wat extra aandacht kunnen gebruiken. De opbrengst van Amu-Sing is daarom bestemd voor Stichting de Boshoeve in Rijsbergen, het eerste logeerhuis voor mantelzorgers in Nederland.

22-11-2007
Muziek
https://www.amu-sing.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies