Kersttour Joy for People

Traditiegetrouw verzorgt Joy for People Gospel Choir uit Dokkum in de maand december een reeks kerstconcerten. Dit jaar presenteert Joy for People een bijzonder kerstprogramma met de titel ‘Reach Out’.

Bijzonder is dat op weg naar kerst 2007 er twee eigen geschreven nummers ontstonden die op muziek gezet zijn door de dirigent van het koor, Wilco Kloosterman. De opnames van deze nummers zijn inmiddels voltooid en om alvast in de stemming te komen kunt u de nummers vanaf 10 december downloaden van de website van Joy for People: www.joyforpeople.nl.

Ook dit jaar zal er weer gecollecteerd worden voor een goed doel. Het doel dat gekozen is sluit prima aan op het thema ‘Reach Out’. Vanuit hun medische achtergrond hebben twee jonge artsen de stichting Give Milk Stop Aids opgericht. Doelstelling is de HIV-overdracht van moeder op kind in Kameroen te beperken tot slechts 15%. Hiertoe is het Give Milk Program ontwikkeld.

Je hand reiken wordt op deze manier heel letterlijk, nog ongeboren kinderen wordt een doodlopende weg in het leven bespaard. De steun van deze organisatie brengt licht en leven in de harten van moeders en kinderen.

Agenda:

Datum: 15 december

Locatie: Martinikerk

Plaats: Franeker

Aanvang: 20.00 uur

Optreden: Kerstconcert i.s.m. harmonieorkest Advendo

Datum: 22 december

Locatie: Maranathakerk

Plaats: Bedum (Gr)

Aanvang: 20.00 uur

Datum: 23 december

Locatie: Geref. kerk

Plaats: Burgum

Aanvang: 20.00 uur

Datum: 25 december

Locatie: De Fontein

Plaats: Dokkum

Aanvang: 16.00 uur

Datum: 25 december

Locatie: De Fontein

Plaats: Dokkum

Aanvang: 20.00 uur

Datum: 26 december

Locatie: Geref. kerk

Plaats: Surhuisterveen

Aanvang: 20.00 uur

03-12-2007
Muziek
https://www.joyforpeople.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies