Walk4water sponsorloop voor drinkwater in Uganda

Op zaterdag 29 maart 2008 wordt voor de 2e keer het wandel- en hardloopevenement Walk4Water georganiseerd. Walk4Water is een sponsorloop voor water op de dijk tussen Lelystad en Enkhuizen en een initiatief van de hulporganisatie ZOA-Vluchtelingenzorg.

Tijdens de tocht over de dijk dragen de deelnemers een jerrycan met water en ervaren zo zelf hoe het is om kilometers te moeten lopen voor water. Voor deze sportieve prestatie laten de deelnemers zich sponsoren. Dit jaar wordt geld ingezameld voor een project in Uganda. Kijk voor meer informatie ook op www.walk4water.nl

Bij deze willen wij u vragen of u dit evenement wilt vermelden op uw website, bijvoorbeeld op uw kalender, onder nieuws of via bijgaande banner (met link naar www.walk4water.nl). Zo hopen we zoveel mogelijk deelnemers te krijgen en geld in te zamelen voor vluchtelingen in Uganda.

Mogen wij op uw medewerking regelen? Alvast bedankt! Heeft u vragen naar aanleiding van deze mail, neemt u dan gerust contact met ons op via onderstaand adres op via info@walk4water.nl .

Meer info:

ZOA-VLUCHTELINGENZORG

Postbus 4130 | 7320 AC Apeldoorn

T: 055 3663339 | F: 055 3668799 | E: info@zoa.nl | www.zoa.nl | Giro: 550

08-12-2007
Buitenland
https://www.walk4water.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies