NumberOne introduceert nieuwe worshipband

Op initiatief van Azur Management & Booking verschijnt in maart bij GMI Music Partners het album ‘NumberOne’ dat de nieuwe aanbiddingsleiders Damai, InSalvation en Gilbert voorstelt. Alle drie de artiesten waren in het afgelopen jaar al onderscheidend actief in de Nederlandse christelijke muziek en krijgen nu de kans bij een breder publiek bekend te worden.

Fotografie: Peter Mulder, Ede – www.ifcommunicatie.nl

De wens van David en Maaike van Zuilekom, die samen ‘Damai’ vormen, is om “hun publiek te helpen God te aanbidden. Dat is onze hartewens”, zegt het duo. Beiden zijn ze al jaren actief in de Nederlandse gospelmuziek, ondermeer als leden van EO’s Ronduit Praise en verder met sessiewerk voor o.a. Rob de Nijs, Linda Wagenmakers, D-light en Joany Muskiet. Damai geeft David en Maaike de gelegenheid om God te aanbidden met eigen songs. De visie van Damai is om in kerken en gemeenten voor te gaan in aanbidding.

Gilbert Thera is zowel in Nederland als Indonesië actief als zanger en spreker. Hij is een van de vaste aanbiddingsleiders in de Maranatha gemeente in Amsterdam. Op ‘NumberOne’ zijn drie nummers van hem te horen, waaronder ‘Open De Vensters’ dat hij schreef in het kader van zijn werk als ambassadeur van Compassion. Hij is op dit album ook te horen in een duet met Idols-finaliste Angelique.

InSalvation is een jonge worshipband die in het afgelopen jaar een vliegende start maakte met hun eerste tour en optredens tijdens het HQ Event van Opwekking. De groep is inmiddels de vaste begeleidingsband van EO’s Wervel activiteiten. De band schreef twee nummers zelf.

‘NumberOne” is in initiatief van Azur Management & Booking. Azur werd opgezet door Paul van Laar, die hiermee het werk van Nederlandse christen-artiesten en aanbiddingsleiders professioneel wil begeleiden. Azur vertegenwoordigt inmiddels een groot aantal artiesten uit de Nederlandse gospelmuziek, waaronder Ben Ketting, DJ Tony Foxx en Reni & Elisa. “‘NumberOne’ is voor ons een belangrijk project omdat we hiermee een aantal jonge aanbiddingsleiders introduceren”, zegt Paul van Laar. “Wij zien een nieuwe generatie aanbiddingsleiders opstaan, die we door dit project graag een kans willen geven.”

‘NumberOne” wordt gepresenteerd tijdens twee speciale concerten op 7 maart (Veenendaal) en 8 maart (Schiphol-Rijk). Vanaf die datum ligt de CD in de Christelijke boek- en muziekwinkel. Daarnaast is de CD te bestellen via www.number1music.nl.

20-01-2008
Muziek
https://www.number1music.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies