Remco Hakkert op EO radio

Remco Hakkert geeft de primeur van z’n nieuwe cd ZUIVER GOUD aan Simone Hopman voor haar programma Praise op Zaterdag. Aankomende zaterdag 23 februari is ZUIVER GOUD (alle nummers) te beluisteren bij het radio-programma Praise op Zaterdag.

Dit belooft een bijzondere uitzending te worden…hoe en wat kan ik nu zelfs nog niet zeggen omdat de opname voor a.s. donderdag gepland staat. Bijzonder en verrassend wordt het omdat Remco net uit de opnamen komt (aankomende woensdag doet hij de ‘final check’ van de CD) en omdat Simone de nummers pas voor het eerst hoort tijdens de opnamen…Voor Simone een bijzonder concept; weet normaal van te voren precies wat ze in haar uitzending haalt. Het getuigt van de bijzondere band die Remco en Simone inmiddels hebben opgebouwd. De nummers worden afgewisseld door Simone in gesprek met Remco over de nummers en de opnamen.

Het eerste uur is gereserveerd voor Remco’s oudere CD’s, het tweede uur staat geheel in het teken van ZUIVER GOUD.

Deze uitzending is eenmalig te beluisteren en pas na 21 maart terug te luisteren via internet!

Remco zegt zelf van deze lijn van Nederlandstalige CD’s: ‘Toen ik de eerste CD in deze lijn, ‘De kracht van Uw liefde’ maakte, had ik er eerlijk gezegd weinig verwachting van. God heeft mij hiermee heel duidelijk gemaakt dat ik muzikaal wel van alles kan willen, maar dat Zijn weg een andere is dan ik gepland had. Op dit moment zie ik het als God’s weg en roeping om deze muziek te maken. Nederland heeft behoefte aan rust en bezinning in de hectiek en waanzin van deze maatschappij. Ik wil graag met mijn muziek een baken zijn, een steunpunt voor alle mensen die de weg kwijt zijn, verdriet hebben, lijden, enz. Ook ervaren mensen God’s grote liefde en dankbaarheid wanneer ze naar de CD’s luisteren. Ik vind het fantastisch dat mensen de weg naar God terug vinden door mijn muziek. Maakt me tegelijk stil en bescheiden…’

Het wordt een bijzondere uitzending met nieuws wat nog niet eerder bekend was, dus ik zou zeggen zet uw radio aan op zaterdag 23 februari 2008 om 7.02-900 op Radio 5. Ook in Visie staat een artikel over deze Special van Praise op Zaterdag.

PRAISE OP ZATERDAG:

23 FEBRUARI

7.02 UUR – 9.00 UUR

RADIO 5

21-02-2008
Muziek
https://www.eo.nl/praiseopzaterdag

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies