Koorleden gezocht voor mega concert met Don Moen

De wereldberoemde aanbiddingsleider Don Moen komt naar Nederland en jij kunt meezingen in het projectkoor dat tijdens het concert op zaterdag 10 mei 2008 in de Veluwehal in Barneveld mee zal zingen.

Door de jaren heen heeft The Choir Company een bijzondere band gehad met de muziek van Don Moen. Wie herinnert zich nog de prachtige CD “Let Your Glory Fall” van een paar jaar geleden, door The Choir Company vertaald als “Laat Uw Grootheid Zien”? Een CD, die veel mensen tot zegen is. Een aantal van deze liederen worden nog steeds gezongen binnen de Choir Company groepen! Ook de door Don Moen geschreven liederen als “God wijst mij een weg” en “God is goed” zijn bij velen heel erg bekend.

Meezingen in het grote projectkoor zal zeker een uitdaging worden die velen graag aan zullen gaan. Aanbidding (worship) en Don Moen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Aanbidding is de missie van Don Moen; mensen in de aanwezigheid van God brengen door liederen die Hem ook de eer bewijzen. Die bediening kreeg een klankbord met een serie indrukwekkende CD’s die inmiddels wereldwijd geliefd zijn. ‘Worship with Don Moen’ is als CD, maar ook als concept, een begrip. Moen’s nieuwste album ‘Hiding Place’ is hard op weg eenzelfde status te behalen, dankzij de impact van liederen als “Break Through” en “Still”.

Het concert in Barneveld belooft een avond te worden met een mix van bekende- en ook liederen van zijn laatst uitgekomen CD. Don Moen ziet zijn bediening als een wereldwijde missie en daar hoort Nederland natuurlijk ook bij! Meezingen in het koor zal zeker een onvergetelijke ervaring worden en we nodigen je dan ook van harte uit om erbij te zijn. Wat een geweldige manier om met elkaar God groot te maken en Hem te aanbidden! Hij is het waard om geprezen te worden!

Enthousiast geworden? Kijk op www.choircompany.nl, lees dan eerst alle informatie goed door en geef je op. Let op: er is maar 1 concert! Wees er dus snel bij!

We hopen je binnenkort als deelnemer aan dit project te mogen begroeten!

Maarten T.D. Wassink, The Choir Company

Entreekaarten voor je familie, kennissen en vrienden kun je bestellen via

www.worshipeurope.com

22-02-2008
Muziek
https://www.choircompany.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies