Bill Gaither en friends vandaag in Ahoy

Eindelijk is het zo ver! Voor de allereerste keer komen de Gaithers met hun muziekvrienden naar Nederland om hier een uitgebreide avond te verzorgen in hun beroemde en geliefde ‘Homecoming’ traditie! Dit evenement wordt georganiseerd door GMI Music en Verburg Services.

Bill & Gloria Gaither zijn een begrip en hebben niet alleen honderden geliefde liederen geschreven (waaronder ‘Because He Lives’/ Omdat Hij Leeft’); ze hebben gospelmuziek gevormd en een invloed gehad op tientallen artiesten van vandaag. Een concert met de Gaithers en hun vrienden staat garant voor een avond authentieke gospel, southern gospel en vooral: meezingen.

Op vrijdag 14 maart 2008 worden de Gaithers bijgestaan door de Gaither Vocal Band (met o.a. Guy Penrod), Jeff & Sheri Easter, Ernie Haase & Signature Sound, Gordon Mote en Janet Paschal. Al deze artiesten zijn op zichzelf al bijzonder geliefd; in Ahoy betreden ze samen het podium. Mis het dus niet: dit concert belooft een hoogtepunt van het jaar te worden voor jong en oud!

Met onder andere: Bill & Gloria Gaither, Guy Penrod, Gaither Vocal Band, Ernie Haase & Signature Sound, Gordon Mote, Janet Paschal

14-03-2008
Muziek
https://www.worshipeurope.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies