Workshop door Adrian Snell

Op zaterdag 21 juni kunt u deelnemen aan de unieke workshop ‘Music in our Lives’. Deze workshop is door Adrian Snell al in diverse Europese landen uitgevoerd en komt nu ook naar Nederland.

Tijdens deze geheel Engelstalige workshop ga je een hele dag spelen met geluid, met je eigen creativiteit om hierbij te ontdekken dat veel meer mogelijk is dan je wellicht zou denken.

Deze workshop is NIET specifiek bestemd voor muzikanten; iedereen is welkom! Je mag je eigen instrument meenemen en Adrian Snell zal allerlei bijzondere instrumenten beschikbaar stellen. En iedereen mag met alle instrumenten spelen, experimenteren en zo zichzelf en anderen inspireren! De subtitel van deze workshop is dan ook ‘Inspire by being Inspired’.

Schrijf je snel in want er kunnen maximaal 25-30 mensen deelnemen aan deze workshop.

Verder wil ik u nogmaals attenderen op de concerten van Adrian Snell op vrijdag 16 en zaterdag 17 mei in respectievelijk Dordrecht en Veenendaal. Samen met zijn dochter Carla Jae zal Adrian nieuwe maar ook bekende songs brengen waarbij het centrale thema de ‘ouder-kind relatie’ is.

Voor meer informatie over de workshop en de concerten maar ook voor het bestellen van CD’s of toegangskaarten bezoekt u www.musicworks.nl

07-05-2008
Muziek
https://www.musicworks.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies