Nieuw gospelevenement in Wijk bij Duurstede

Een nieuwe evenement op 8 juni de in de binnenstad van Wijk bij Duurstede. Concerten met: Inside Out, Jan Vayne, Berget Lewis & The Gospel Train, Remco Hakkert & The Centre Gospel Choir Edith Casteleyn & The Rainbow Gospel Singers.

Jazz by Duurstede is sinds jaren een bekend en gewaardeerd evenement in Wijk bij Duurstede. Dit festival breidt nu uit met een prachtig gospelfestival: Gospel by Duurstede. Gospel by Duurstede wordt georganiseerd door de stichting Jazz by Duurstede in samenwerking met Baptistengemeente De Haven.

Het festival vindt plaats zondag 8 juni 2008 op de Markt in Wijk bij Duurstede. Het programma begint om 12.30 uur met een openlucht dienst van De Haven met hagepreek en samenzang. Het festival vervolgt om 13.30 uur met spetterende optredens van pianovirtuoos Jan Vayne, de inspirerende Edith Casteleyn & Rainbow Gospel Singers, Idols hofleverancier Inside Out om te eindigen met de internationaal bekende souldiva Berget Lewis & Gospeltrain. Naast het podium op de markt is er een informatiemarkt waar diverse kerken en organisaties zich zullen presenteren. Gospel by Duurstede sluit af met een speciale dienst waarin Remco Hakkert en de Centre Gospel Choir een optreden verzorgd. Deze dienst vindt plaats in de Rooms Katholieke Kerk te Wijk bij Duurstede en begint om 19.00 uur. De toegang is vrij, maar kom op tijd voor een plaats!

In het kader van Gospel by Duurstede is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een speciale workshop, die resulteert in een optreden met Edith Casteleyn & Rainbow Gospel Singers op het hoofdpodium van Gospel by Duurstede. Grijp deze unieke kans aan en ervaar wat is om samen met anderen in een koor met band gospels te zingen!

27-05-2008
Muziek
https://www.gospelbyduurstede.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies