Nieuwe cd van Martin Brand is klaar

De nieuwe cd Eerlijk Gezegd is binnen. Martin kreeg vanmorgen bij het hoofdkantoor van Operatie Mobilisatie in Emmeloord het eerste exemplaar van de mensen van het platenlabel EdenMuziek. Iedereen die heeft ingetekend, kan de cd begin volgende week op de deurmat verwachten. De cd’s worden vandaag naar de muziekwinkels verzonden.

Kijk op de website van Martin www.martinbrand.nu. Je kunt daar de cd direct bestellen en heb je hem de volgende dag via de post in de bus.

Vandaag verscheen de nieuwe cd van Martin Brand. Je hoeft Martin maar één keer horen zingen of spreken, dan begrijp je direct waarom zijn cd’s zo bijzonder zijn. Zijn openheid en de ontwapenende manier van communiceren vallen op. Martin steekt z’n hoofd uit boven het maaiveld en is daarmee een opvallende jongere christen in Nederland. Sommigen zeggen dat hij neigt naar radicaliteit, maar dat is een misverstand, Martins boodschap is duidelijk, glashelder, hij draait er geen doekjes om, ook niet als het gaat om dingen die fout zijn in ons leven. Zijn nieuwe cd Eerlijk Gezegd is daar het bewijs van. Als je tussen de regels doorluistert, ontdek je zijn eigen worstelingen met zonde en ongehoorzaamheid.

13-06-2008
Muziek
https://www.martinbrand.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies