Sandra Offereins werkt aan nieuw album

Het is de moeite waard om een bezoek te brengen aan de website van Sandra Offereins-Nentjes: www.sonmusic.nl. Hier vind je alles over de muziek die Sandra schrijft. Vorig jaar verscheen haar debuutalbum: wandelen. Momenteel werkt ze hard aan een tweede cd die Engelstalig zal worden.

Sandra: Mijn passie is ne-/engelstalige liederen schrijven en zingen en spelen (piano) en zo getuigen van leven in de overwinning met Jezus Christus. Ik zing eigen liederen,opwekking, met een band, solo, avondvullend of als muzikale bijdrage. Een lied te schrijven rond een thema of gebaseerd op een bijbeltekst doe ik graag.

De voorbereidingen voor de tweede cd zijn in volle gang. De Engelstalig nummers op deze cd vallen meer onder de stevige pop. En toch: Bach en Bono combineren…. je zou denken dat het Sandra gelukt is. Op deze nieuwe cd is ook de band U turn te horen. Deze Amersfoortse band speelt al ruim 16 jaar samen onder de naam Kryptonite. De band heeft besloten het roer 180 graden om te gooien en samen met Sandra voor de volle 100% Jezus te laten klinken. Wie ze kent weet dat ze flink los kunnen gaan. Hun ervaring met pittige pop/rock en de zalvende melodieën van Sandra beloven een krachtige combinatie te worden. Verder bevat de cd het Son-lied Who has? Dit lied is verwerkt in het nieuwe promotiefilmpje van Red een kind.

01-07-2008
Muziek
https://www.sonmusic.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies