Leiderschap en coaching in de kerk

Er is een nieuw initiatief ontstaan om kerken en gemeenten bij te staan in gemeentegroei en de ontwikkeling van het leiderschap.

Drachten – Er zijn weinig zelfstandige ondernemingen die zich volledig richten op het begeleiden en adviseren van kerken. Bijzonder is daarom het initiatief van Bart en Janine Broekman om via CC•Excellence fulltime kerken te ondersteunen en geestelijke leiders te coachen. Na 10 jaar als pastor/voorganger te hebben gefunctioneerd in de grote en snelgroeiende Bethelgemeente te Drachten, was het tijd voor Bart Broekman om de vleugels uit te slaan. Aanleiding waren de vele vragen van kerken en de toenemende vertrouwelijke gesprekken met voorgangers over hun functioneren.

Nieuw is de cursus ‘Coachen in de Kerk’ voor leidinggevende vrijwilligers, kerkenwerkers, ouderlingen en voorgangers. De zaterdag of avondcursus zal op diverse plaatsen in het land van start gaat. Hiermee wordt strategisch gewerkt aan het vormen van leidinggevenden binnen de plaatselijke kerk op het terrein van leiderschap en coaching.

Voor info zie: www.cc-excellence.nl

18-08-2008
Kerk
https://www.cc-excellence.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies