Annemieke Koelewijn zoekt bassist

De Spakenburgse zangeres Annemieke Koelewijn zal op 27 september met haar live band een concert geven op de Hoop in Dordrecht. Annemieke zoekt nog een bassist voor in haar band! Ben jij die gezellige jongen met ervaring, neem dan contact op met Annemieke via haar website.

De laatste tijd heeft Annemieke niet veel optredens kunnen doen door vervelende omstandigheden, maar zij zal 27 september met haar live band een concert geven op de Hoop. Welkom! Voor meer info kijk op www.annemiekekoelewijn.nl

Na de lancering van haar eerste cd ’Toen kwam de morgen’ in oktober 2003, werd gospelzangeres Annemieke Koelewijn overstelpt met aanvragen vanuit het gehele land om optredens te verzorgen. Ook verleende ze haar medewerking aan een aantal goed aangeschreven concerten en kwam ze onder de hoede van Ralph van Manen, de bekendste gospelzanger van Nederland. De Veenendaler, tevens een succesvol songwriter en eigenaar van het bedrijf Intro Music, staat de spontane Annemieke al een paar jaar met raad en daad terzijde.

26-08-2008
Muziek
https://www.annemiekekoelewijn.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies