Get Together Choir & Band in de Kroeze Danne

Op zondagmiddag 5 oktober treedt het koor Get Together Choir & Band op in de Kroeze Danne in Ambt Delden. Het koor uit Hilversum is niet alleen, ook bekenden als Reni en Elisa Krijgsman, David Wilschut, Marcel Koning, Talitha Nawijn en Luca Genta zijn erbij!

Het feestelijke concert is een afsluiting van een weekend waarin Get Together haar eerste DVD opneemt. “We kunnen toch niet zomaar uit Delden vertrekken zonder iets van ons te laten horen?”, aldus dirigent Leonien Morales-Koster.

Iedere bezoeker maakt niet alleen deel uit van het concert, maar kan zich ook opgeven voor het ontvangen van de DVD van het koor. De unieke actie is opgezet om de bezoeker van het concert een blijvende herinnering mee te kunnen geven.

Het koor ziet er naar uit om eens in een heel andere hoek van het land op te treden. Toch is zo’n nieuwe omgeving ook vaak spannend. Een ding staat voor Get Together vast: het maken van muziek tot eer van God staat op de eerste plaats. Leonien: “Wat is er geweldiger dan met een groep enthousiaste mensen, de luisteraars, door gospelmuziek aan te spreken? Het wordt een concert om niet te missen.”

Meer informatie:

Iedereen is van harte welkom bij het concert van Get Together Choir & Band and Friends in de Kroeze Danne in Ambt Delden.

Toegangstickets zijn 15 Euro (incl. DVD) en worden aan de deur verkocht. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Voor jongeren van 12 t/m 18 jaar geldt een korting van 7,50 Euro. De zaal is open vanaf 14.00 uur en het concert start om 14.30 uur. Ook tijdens het concert zullen er opnames worden gemaakt. Op onze website www.gettogetherchoirandband.org kunt u meer informatie vinden.

24-09-2008
Muziek
https://gettogetherchoirandband.org

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies