Celebrate orchestra naar Antwerpen

Met 28 musici en 22 zangers brengt Celebrate een geheel nieuw indrukwekkend programma met als titel: ‘So great His love’. Hiermee willen zij mensen bemoedigen en vertellen van de grote liefde van God. Dit doen zij door middel van zang, muziek en dans, ondersteund met licht en videobeelden. Meeslepend, uitbundig, nadenkend en uitnodigend. Het programma kent verschillende muziekstijlen, waaronder vocale en instrumentale stukken, swingende gospel en schitterende ballads.

Aanvang : 19.30 uur

Locatie: Protestantse Kerk (VPKB) Boechout

Adres : Onze Lieve Vrouweplein 2

Plaats : Boechout (nabij Antwerpen) te België

Info : 032189790

Toegang : gratis

Een orkest van 26 muzikanten en 20 zangers en zangeressen vormen Celebrate Orchestra and Choir. Deze enthousiaste mensen brengen samen de boodschap van Gods genade en de liefde van de Here Jezus over aan hun publiek.

De groep bestaat inmiddels al ruim twintig jaar en is in die tijd al op veel plekken geweest. Zo traden zij op in Rusland, Etland, Letland, Litouwen, Tsjechië, Polen, Oostenrijk, Hongarije, Roemenië, België, Duitsland en natuurlijk ook in Nederland.

Het orkest bestaat onder andere uit een blazerssectie met een complete Big Band bezetting en een fraaie strijkers en houtgroep, het koor uit 20 geselecteerde stemmen. In deze samenstelling is Celebrate uniek op het gebied van gospelmuziek in Europa.

Wie naar Celebrate Orchestra and Choir gaat luisteren, wordt getrakteerd op een afwisselende en swingende avond. Zo kunnen toehoorders genieten van symfonisch getinte muziek, vocale en instrumentale stukken, swingende gospel en schitterende ballads, elkaar afgewisseld in een verrassend tempo. Daarnaast is er ook aandacht voor kinderen en worden de luisteraars uitgenodigd om samen met het koor te zingen. Tijdens een concert wordt het optreden van orkest en koor ondersteund door een beamer-presentatie. Belangrijkste blijft natuurlijk echter het overbrengen van de boodschap van Zijn liefde en genade, waarmee Celebrate graag een zegen en bemoediging wil zijn.

09-10-2008
Muziek
https://www.celebrate-orchestra.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies