Forever Worship gaat samenwerken met Azur

Forever Worship heeft zich met ingang van 1 oktober aangesloten bij Azur Booking en Management. Forever Worship heeft de zakelijke afhandeling van haar boekingen en optredens ondergebracht bij Azur om zo beter voorbereid te zijn op de toekomst.

Marcel Koning, dirigent van het koor en de band zegt hierover: “Voor Forever Worship is het belangrijk, dat alle zakelijke beslommeringen rond een optreden zorgvuldig en snel worden geregeld. Zo houden wij de handen vrij om dat te doen waar we goed in zijn: mooie concerten te geven tot eer van God. Onze verwachting is, dat de samenwerking met Azur de groei van ons werk verder zal helpen in goede banen te leiden”.

Binnen Forever Worship hebben gemotiveerde en getalenteerde zangers en musici uit het gehele land de gelegenheid hun muzikale talenten in te zetten om God te aanbidden en anderen daarin te leiden. Forever Worship bracht in samenwerking met het Nederlands Bijbelgenootschap afgelopen jaar de CD “Woorden van Waarde” uit, met nieuwe liederen op basis van de Nieuwe Bijbelvertaling. In 2009 worden meezing-concerten met Woorden van Waarde in het gehele land georganiseerd.

Azur booking & management begeleidt gospelartiesten en –groepen in hun werk en is actief in geheel Europa. Voor organisatoren van evenementen en speciale diensten is Azur het loket waar geschikte groepen en artiesten gekozen en geboekt kunnen worden. Een breed scala van christen musici en groepen is aangesloten bij Azur en maakt gebruik van de boekings- en management diensten. Bij deze groep heeft Forever Worship zich nu aangesloten. Annemarie Brinks van Azur zegt hierover: “We herkennen bij Forever Worship hun hart voor aanbidding: mensen helpen om meer van onze Eeuwige Vader te zien en Hem te eren. We zijn blij om Forever Worship in hun bediening te mogen ondersteunen.”

Meer informatie over Forever Worship is te vinden op: www.foreverworship.nl. Meer informatie over het werk van de artiesten en groepen van Azur vindt u op: www.azurbooking.nl.

17-10-2008
Muziek
https://www.foreverworship.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies