Chosen Gospel Choir werkt aan nieuwe cd

Chosen Gospel Choir werkt aan nieuwe cd. Chosen Gospel Choir is een energiek black gospel koor onder leiding van Vladimir Pairel. Het koor brengt op onderscheidende wijze verschillende stromen gospelmuziek. Op 12 december 2008 geeft de formatie een concert in Vlaardingen: Kerstinloopconcert Grote Kerk Vlaardingen.

Het repertoire is opgebouwd uit energieke gospels welke worden afgewisseld met prachtige ballads. Optredens kenmerken zich door muzikale en vocale kwaliteiten en een enorme dosis energie, waardoor het moeilijk is op uw stoel te blijven zitten! Eerder bracht Chosen Gospel Choir haar debuut DVD ‘Live In Concert’ uit, trad op tijdens de finale van de Duitse Gospel Awards en was te zien in diverse theaters in Nederland.

Chosen Gospel Choir is opgericht door Stichting Chosen Gospel Promotion. Het doel van de stichting is om mensen met gospelmuziek in aanraking te brengen. Dit wordt gedaan door projecten op te starten die de gospelmuziek promoten.

Chosen Gospel Choir is in 2005 opgericht en bestaat uit 22 zangers en zangeressen. Het koor wordt begeleidt door de Chosen Gospel Band, bestaande uit 7 muzikanten. Onder muzikale begeleiding van Vladimir Pairel brengt het koor een avondvullend programma.

In 2006 bracht Chosen Gospel Choir haar debuut DVD ‘Live In Concert’ uit, met daarop bekende gospels als ‘Healer in the House’ en ‘I wanna be ready’. Verder werd het koor in 2006 geselecteerd om deel te nemen aan de Duitse Gospel Award en trad op tijdens de finale in Munchen. Dit optreden was te zien op diverse TV zenders, waaronder RTL Deutschland. Daarnaast stond Chosen Gospel Choir in diverse theaters om een avondvullend programma te brengen.

Chosen Gospel Choir treedt op in kerken, theaters en op festivals. Daarnaast is het koor te boeken als backingvocal koor voor (inter)nationale artiesten tijdens tournees en/of tv-producties.

Chosen Gospel Choir staat onder muzikale leiding van Vladimir Pairel die zijn sporen in de muziek ruimschoots heeft verdiend. Als 1e altviolist heeft hij in het Amsterdams Promenade Orkest gespeeld. Hij werkte als componist / arrangeur o.a. samen met Trijntje Oosterhuis en Total Touch en was dirigent en bandleider bij Gospel Live Experience en heeft in die functie samengewerkt met diverse (inter)nationale artiesten. Daarnaast werkte hij mee aan het programma “Una voce particolare” met Ernst- Daniël Smid. Ook in zijn geboorteland, de voormalige Sovjet-Unie, heeft Vladimir een grote rol gespeeld op muzikaal gebied. Hij maakte daar deel uit van één van de beroemdste rockbands van Rusland.

Silvia Robbemont is de vocal coach van Chosen Gospel Choir. Ze volgde naast haar studie Sociaal pedagogisch werk lessen aan de Music All Factory; een drie jarige semi-professionele musical opleiding. Daarna studeerde zij aan het Brabants conservatorium afdeling Muziek theater, waar zij in 2003 afstudeerde. Vervolgens deed zij mee aan het 16e Groninger studenten cabaret festival en won de Persoonlijkheidsprijs met haar programma ”hebben en houwen” Silvia was te zien in verschillende producties waaronder de musical ‘Doornroosje’, ‘kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen meneer?’en ‘De Efteling sprookjes show’. Tevens verzorgt zij regelmatig gastoptredens bij diverse koren en orkesten. Momenteel werkt Silvia aan haar eigen solo-programma en is als vaste zangdocent verbonden aan het koningstheater akademie in Den Bosch.

De choreografie van Chosen Gospel Group wordt verzorgd door Remko Harms.

Remko heeft gestudeerd aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, afdeling muziek/theater. Na zijn afstuderen heeft Remko al veel succes weten te boeken met een aantal prachtige musicalrollen. Momenteel speelt Remko in de prachtige musical ‘Les Misérables’. Daarnaast is hij één van de 11 finalisten in het programma ‘Op zoek naar Joseph’ waarin de deelnemers ‘strijden’ om de hoofdrol van Joseph in de musical ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’. Remko treedt ook op als solist met zijn eigen programma, een mix van gospel- en popliedjes. Remko zal ook regelmatig als gastsolist voor u zingen bij Chosen Gospel Group. www.remkoharms.nl

07-12-2008
Muziek
https://www.chosen-gospelchoir.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies