Herpersing cd Windkracht 7 van gospelband Seven

De nieuwe cd Windkracht 7van gospelband Seven is bijgeperst. De cd’s van de eerste oplage gingen als warme broodjes over de toonbank. De band verkoop zelf veel cd’s tijdens hun concerten. Het platenlabel EdenMuziek is enthousiast over de jonge gospelband van de Veluwe: ‘de muziek van Seven is uniek, de groep weet op een originele manier het evangelie te verkondigen, we gaan vast nog veel van hen horen.’

Er waait een frisse wind door gospelland! Seven stelt zich dienstbaar op. Met de talenten die zij gekregen hebben, willen ze God dienen, door zang en muziek.

Seven is een band met een fris geluid. Christelijke popmuziek van eigen bodem. Zelfgeschreven Nederlandstalige nummers. De stijl varieert van ballads tot rap, van Ierse rock tot jazz.

‘We proberen de nummers iets speciaals te geven’ zeggen de leden van de jonge gospelband van de Veluwe. Een band met een fris geluid. Christelijke popmuziek van eigen bodem. Zelfgeschreven Nederlandstalige nummers. De stijl varieert van ballads tot rap, van Ierse rock tot jazz. Er waait een frisse wind door gospelland!

Gospelformatie Seven wordt gevormd door: Bram Bonsink (toetsen), Henry van ’t Ende (drums), Björn Keizer (gitaar), Astrid Horst (gitaar en percussie), Peter Montfrooij (bas), Jolien Monftrooij (toetsen) en Mirjam Bouwman (zang).

14-12-2008
Muziek
www.seven-music.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies