Filip Leenman stelt liederen voor koren online beschikbaar

Op zoek naar een nieuw kerstlied? Kijk dan op de website www.nieuwlied.nl. Filip Leenman is de man achter deze online muziekwebsite. Hij heeft de site onlangs aangevuld met een aantal nieuwe kerstliederen. Nieuwlied heeft zich het afgelopen jaar op een gestaagd groeiende groep gebruikers mogen verheugen. Koren zowel de tekst als bladmuziek, midifile, mp3 en powerpointpresentaties downloaden.

Voor het nieuwe jaar staan we graag weer open voor de inbreng van nieuwe Nederlandse liederen voor samenzang om zo de kerk te mogen dienen en toe te rusten. Je vindt hier nieuwe Nederlandstalige liederen met de bijbehorende muziekbestanden en bladmuziek die vrij te gebruiken zijn. Het doel van deze website is eigentijdse en goed zingbare liederen te verspreiden die een heldere visie hebben en die gebaseerd zijn op Gods Woord. Deze liederen zijn vooral bedoeld om ze zelf te zingen en aan te leren zodat ze tot opbouw, troost en bemoediging mogen zijn.

Je vindt hier een diversiteit aan liederen, juist ook thema’s waarover weinig liederen te vinden zijn. Zoals het veel gevraagde Zegenlied, een nieuw kinderopdraaglied, een uitzendlied, over getuigen zijn en nog veel meer.

Ook thema’s als het lijden en de gebrokenheid van het leven vind je terug, evenals liederen gemaakt voor de Micha Campagne en de Week van Gebed.

Behalve bladmuziek, gitaarakkoorden en teksten zijn er vaak ook midibestanden aanwezig zodat de melodie eenvoudig aan te leren is, ook als je geen notenschrift beheerst, deze arrangementen kun je ook goed als begeleidingsmuziek gebruiken. Deze site staat ook open voor andere Nederlandstalige liedschrijvers om hun liederen in te zenden.

19-12-2008
Muziek
https://www.nieuwlied.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies