Toerustingsdag over mentorschap

Op zaterdag 21 maart houdt JmeO een toerustingsdag voor mentorschap. In het programma zal dit onderwerp belicht worden vanuit de optiek van de mentor en die van de mentoree. Met name workshops zullen gebruikt worden om dit te bespreken en te behandelen. Maarten en Ada Bruynes, beiden zeer actief op dit gebied, hebben hun medewerking aan deze dag toegezegd.

Het programma begint om 11:00 uur met een brunch en duurt tot in de namiddag.

Voor opgave klik op de volgende link: www.4k12p.ywamnetworks.com Je kan ook mailen of bellen met het 4K•12P kantoor: revisit@ywam.nl of 0578 691534.

‘Mentorschap wordt ervaren in een (persoonlijke) relatie waarin de een de ander nieuwe mogelijkheden biedt, door met elkaar bronnen te delen die

God gegeven heeft’. (Iedereen een mentor, Paul Stanley & R. Clinton)

Tijdens deze stimulerende dag wordt het onderwerp ‘mentorschap’ op verschillende manieren belicht. Het programma begint om 11.00 uur met een brunch, waarin een prikkelende vraag wordt neergelegd die de toon van de dag zal zetten. Naast het hoofdthema worden er ook workshops aangeboden die een prominente plek innemen in het onderwijs van JmeO: ‘Dynamisch bidden’, ‘Bijbel-de rode draad’, ‘Discipel in mijn omgeving’, ‘Aanbidding – maar dan anders’, ‘Ik met een Opdracht’ en ‘TakeOff-hoe starten’.

Interesse in een toekomstgericht mentor-gesprek? Grijp dan je kans, want dat is mogelijk tijdens deze toerustingsdag!

Voor aanmelding en/of meer informatie: Bezoek onze website www.ywam.nl/4k.

U kunt ook mailen of bellen naar ons kantoor: revisit@ywam.nl,

0578-691534

Wanneer: zaterdag 21 maart 2009 10.30 – 17.45 uur

Waar: JmeO Heidebeek, Mussenkampseweg 32, Heerde

Kosten: € 27,50

08-01-2009
Onderwijs
https://www.ywam.nl/4k

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies