ETA kaderopleiding van start

De Evangelische Theologische Academie start op vrijdag 30 januari 2009 in Dordrecht haar nieuwe 1-jarige kaderopleiding. De doelstelling van de opleiding is om aankomende en huidige leidinggevenden in kerken en gemeenten via een compact programma van 10 groepsbijeenkomsten op praktische wijze toe te rusten in hun bediening.

Coördinator van de kaderopleiding drs. Erik Groeneveld is verheugd dat de opleiding binnenkort van start gaat: “Het is een bijzondere verantwoordelijkheid die we krijgen om een bijdrage te mogen leveren aan de geestelijke en leidinggevende ontwikkeling van deze groep studenten. We hebben hard gewerkt aan een op-maat-gemaakt studiepakket en kijken ernaar uit om aan de slag te gaan!”

De eerste lesdag zal in het teken staan van ‘leidinggeven en onderwijs’. Docent die dag is drs. Henk ten Voorde en hij zal onder andere de onderwerpen hermeneutiek en homiletiek behandelen. Ook zal er een start gemaakt worden met het individuele coachingstraject waarin elke student door een professionele coach geholpen wordt om zijn/haar persoonlijke doelen met deze opleiding te realiseren.

Kijk voor meer informatie op: www.eta.nl/kaderopleiding en op de website van de aan de ETA-gelieerde coach: www.coaching-works.nl.

14-01-2009
Onderwijs
https://www.eta.nl/kaderopleiding

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies