GrootNieuwsRadio is weer springlevend




GrootNieuwsRadio is springlevend en zendt iedere dag met veel vreugde het christelijk geluid uit via 1008 AM. Evert ten Ham: ‘Nog steeds zijn we vol verwondering maar ook dank over de beweging die de donateurs op gang hebben gebracht en waardoor we de vrijmoedigheid hebben gehad met GrootNieuwsRadio een doorstart te maken. Dit willen we uitdrukken in een groots Dankconcert op 14 mei aanstaande in Ede. ‘


De doorstart van GrootNieuwsRadio in januari van dit jaar heeft een kleine reorganisatie met zich meegebracht. Zoals u misschien wel heeft vernomen zijn enkele van onze programmamakers vorig jaar in de onzekere tijd zozeer belast dat ze bijna letterlijk omvielen. Ze maakten niet alleen vele uren radio, maar moesten ook nog eens adverteerders binnenhalen, een nieuwsbrief maken en zo meer. Hoogtijd dus om wat personele maatregelen te nemen.

Zo is eind vorig jaar een commercieel manager aangetrokken. Hij gaat zich inzetten voor een flinke stroom aan reclame-inkomsten. De financiële positie van GrootNieuwsRadio blijft een punt waar voortdurend aan moet worden gewerkt omdat we slechts bestaan van reclame-inkomsten en donaties en geen enkele subsidie van de overheid krijgen.

Door de verschuivingen zijn werkzaamheden als het maken van een nieuwsbrief blijven liggen. Het is ons streven u vanaf nu middels een digitale nieuwsbrief met regelmaat te informeren over GrootNieuwsRadio. Dit wordt de taak van onze nieuwe medewerker public relations en communicatie.

Ook wordt er gewerkt aan meer ‘tastbaar’ materiaal van GrootNieuwsRadio. We geven nog geen datum maar waarschijnlijk zullen de donateurs een aantal keer per jaar een mooi papieren GrootNieuwsRadio-magazine in de bus vinden met daarin nog meer achtergrondinformatie van dit geweldige radiostation.

Reden voor een feest ter ere van de Here God die we iedere dag weer willen dienen door onze programma’s. Daarom voor iedereen die het voortbestaan met ons mee wil vieren een feestelijk dankconcert. Diverse bekende gospelartiesten werken belangeloos mee aan dit concert.

De Schuilplaats in Ede 14 mei 2009, aanvang 20.00 uur

Medewerking verlenen:

– Nederlandstalig gospelartiest Matthijn Buwalda bekend van het nummer ‘Til me nu dan maar op’

– Het christelijke luisterpopduo Reni en Elisa Krijgsman

– Klassieke eigentijdse christelijke muziek van Lucas Kramer. Hij zingt in duet met Clarissa van de Weerd het populaire nummer ‘Het Gebed’ dat door GrootNieuwsRadio-luisteraars vaak als verzoeknummer wordt aangevraagd.

– Regiokoor Adonai uit Waddinxveen

– Moor Valley Gospelband met de Moor Valley Vocal Band

– En veel samenzang.

Initiatiefnemers van GrootNieuwsRadio Evert ten Ham en Floor de Groot spreken een dankwoord uit

De toegang is vrij.

07-04-2009
Samenleving
https://www.grootnieuwsradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies