Week van de Toekomst uitgeroepen door GrootNieuwsRadio

De week van 11 tot 15 mei wordt door GrootNieuwsRadio 1008 AM uitgeroepen tot Week Van De Toekomst. Iedere dag heeft een ander toekomstthema dat in de gepresenteerde radioprogramma’s terugkomt. Bekende deskundige als ethicus Nico van der Voet en hoofdredacteur Peter Bergwerff gaan onder leiding van Evert ten Ham in de studio in debat over het thema van de dag.

Het christelijk radiostation organiseert de themaweek rondom het dankconcert dat ze heeft op 14 mei in Ede. Dit is bewust gekozen. GrootNieuwsRadio viert met dit concert haar doorstart die mogelijk werd dankzij steun van de achterban. ‘We hebben zelf een nieuwe toekomst gekregen, daarom staan we in diezelfde week dat we dit vieren uitgebreid stil bij de toekomst”, aldus programmamaker Evert ten Ham. Gekozen is voor bepaalde thema’s die in veel christelijke kringen regelmatig onderwerp van gesprek zijn. ‘We vragen ons vaak af: waar moet het naartoe met deze wereld’, aldus Ten Ham. De deskundigen die bij mij aan tafel zitten werpen hun licht op diverse thema’s als de toekomst van huwelijk en gezin en de toekomst van de kerk.’ De studiogesprekken zijn dagelijks in het programma ‘Koffie’ van 10.00 tot 12.00 uur. Maar ook in ‘Lunch’ van 12.00 tot 13.00 uur staat de toekomst centraal. Presentator Hans van Vuuren werpt een blik vooruit op gospelgebied. Op woensdag 13 mei heeft hij Talitha Nawijn te gast in zijn programma. In ‘De Dag van Vandaag’, het actualiteitenprogramma aan het einde van de middag bespreekt Wilfred Hardeman de reacties van luisteraars op de stelling van de dag. Deze wordt ’s ochtends bekend gemaakt op de radio en op website van GrootNieuwsRadio.

GrootNieuwsRadio zendt 24 uur per dag een christelijk geluid uit, zowel gepresenteerde programma’s als non-stop muziek. Te ontvangen in heel Nederland (en België) via de middengolf 1008 AM en wereldwijd via internet www.grootnieuwsradio.nl.

07-05-2009
Samenleving
https://www.grootnieuwsradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies