Remco Hakkert werkt aan nieuwe tour

Remco Hakkert hoopt dit najaar weer op tour te gaan: 3 oktober Onmoetingskerk Middelburg, 31 oktober Gereformeerde kerk H’veld-Giessendam, 14 november Bethelkerk Barneveld, 28 november Vredehorst Hoogeveen. Reserveren voor de concerten kan vanaf half augustus.

Een carrière in de muziek was voor Remco vanzelfsprekend; muziek was zijn grote passie, zodat eventuele andere interessen verbleekten. Het verlangen om de muziek op te dragen aan Hem die de muziek gemaakt heeft, bracht hem bij de gospel. De eerste stap in deze richting werd gezet toen hij werd gevraagd het jongerenkoor ‘Jedaja’ uit Epe te dirigeren en te begeleiden.

Tegelijkertijd zat Remco op het Conservatorium in Zwolle, met als hoofdvak Piano Lichte Muziek en Zang als bijvak. In de loop der jaren ging hij steeds meer jongerenkoren begeleiden en dirigeren en begon hij ook zelf te componeren. Zijn composities kon hij op de repetitieavonden van de diverse koren uitproberen.

Al meer dan 20 jaar zingt Remco solo. In de eerste periode deed hij dat in combinatie met zijn koren. Vanaf 1994 komt de grote doorbraak middels het winnen van de laatste EO-talentenjacht in het radioprogramma “Gospelpodium”” met het zelfgeschreven nummer “”Hold me””. Prachtige optredens met het Metropole Orkest en “”The Continentals”” waren het directe gevolg. Ook in het land ging Remco steeds vaker optreden bij concerten van koren en kerkdiensten.

Vanaf 1997 komen de eerste CD’s

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies