Flevo Festival gaat toch door

Vandaag is besloten door de rechter dat het Flevo Festival 2009 toch door mag gaan. Wel moet de organisatie enkele wijzigingen in de programmering aanbrengen.

De organisatie van het Xnoizz Flevo Festival moet donderdagavond de laatste muziekoptredens, die gepland stonden vanaf half een ’s nachts, schrappen.

De rechtbank schrijft op haar website: ‘Bij besluit van 25 juni 2009 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Voorst aan Recreatiegemeenschap Veluwe (hierna RGV) een gedoogbeschikking verleend voor het houden van evenementen op het dagrecreatiegebied Bussloo totdat de vergunning Wet milieubeheer van kracht is geworden. Bij besluit van 31 juli 2009 heeft verweerder aan Stichting Flevo-festival op grond van artikel 2.2.2 van de Algemene plaatselijke verordening (APV) een vergunning verleend voor het houden van een evenement, te weten het “Xnoizz Flevo Festival 2009” voor de periode van 20 augustus 2009 vanaf 14.00 uur tot zondag 23 augustus 2009 14.00 uur. Bij dit besluit is door de burgemeester tevens ontheffing verleend van de Zondagswet en is door het college van burgemeester en wethouders verder ontheffing verleend voor het plaatsen en in gebruik nemen van diverse tenten en is nog een aantal andere maatregelen ten behoeve van het festival getroffen. ‘

19-08-2009
Jongeren
https://www.flevofestival.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies