Rebecca St. James op Flevo Festival

Rebecca St. James is op het flevofestival aangekomen. De organisatie vroeg haar hoe haar eerste druk was: ‘Heerlijk bekend. Ik kom vaak op nieuwe plekken als ik speel, dus het is fijn om iets bekends te zien. Het Nederlandse publiek heeft altijd een positieve energie.’

Naar welke band ga je straks kijken en luisteren?

NewWorldSon, we hebben met ze in Australië gespeeld en ik vond ze fantastisch.

Grappige ervaring?

Niet echt grappig, ik schaamde me dood.. oh, dat was trouwens niet op een festival, maar tijdens de EO Jongerendag. Daar trad ik op met een blauw shirt aan. Ik kreeg het ontzettend warm, dus dan krijg je zweetplekken. Heel erg! Achteraf kon ik mezelf wel voor m’n kop slaan dat ik geen zwart had aangetrokken.

Wat doe je voor je het podium opgaat?

Ja. We hebben altijd een tijd van gebed, om te focussen op waar het om draait: God. Als je God uitnodigt, kan er van alles gebeuren. The sky is the limit!

Hoe is het om hier te zingen?

Als ik bij Disney of Universal Studios speel, weten zij ook waar ik voor sta. Maar hier voelt het als familie, het publiek steunt wat ik zing. Al is er ook genoeg te evangeliseren op een christelijk festival.

Wie spelen er op jouw festival als je mocht kiezen?

Moeilijk zeg! Ik denk Toby Mac, Switchfoot, Leland, natuurlijk mijn broers Joel & Luke, en Superhero. Mm.. heb ik geen enkele vrouw genoemd?

20-08-2009
Jongeren
https://www.flevofestival.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies