Singlessite lanceert gamedaten

Voor christelijke singles die na de speeddate-hype op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, lanceert datingsite ChristianMatch een verrassend nieuw concept: gamedaten.

Gamedaten is een combinatie van een spelletjesavond en een interactieve datingactiviteit waarin je zelf bepaalt wie je uitdaagt voor een spel of een gesprek.

“Oer-Hollandse gezelligheid in een modern jasje. Ideaal voor een leuk avondje uit en de nieuwe manier om mensen te ontmoeten.””, zo vat de organisatie samen. De avond bestaat uit twee delen. De eerste helft nemen de singles plaats achter een speltafel naar keuze. De spelen variëren van ouderwets Ganzenbord tot Kolonisten van Catan. De tweede helft van de avond worden de singles gekoppeld aan iemand van gelijke leeftijd en hetzelfde geslacht. Vervolgens dagen ze een ander koppel uit voor een spel naar keuze. De singles kunnen kiezen uit tal van spelen: voor denkers, doeners, krachtpatsers, handige Hendriks en creatieve Mina’s. Na elk spel dagen de duo’s weer andere duo’s uit voor een ander spel. De winscore wordt door een “”game host”” bijgehouden, zodat aan het eind van de avond bekend kan worden gemaakt wie het best presterende duo is.

Over ChristianMatch

Met bijna 50.000 inschrijvingen in ruim 4 jaar tijd is ChristianMatch (www.christianmatch.nl) de grootste christelijke datingsite in de Benelux. De site organiseert ook regelmatig druk bezochte evenementen waar singles elkaar “”in het echt”” kunnen ontmoeten, zoals speeddate-avonden en Valentijnsfeesten.

Het eerste gamedate-evenement wordt op zaterdagavond 31 oktober gehouden in Veenendaal.

06-10-2009
Samenleving
https://www.christianmatch.nl/gamedate.php”

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies