Nationale Gebedsdag live op GrootNieuwsRadio

GrootNieuwsRadio 1008 AM is tijdens de Nationale Gebedsdag op zaterdag 16 januari live bij de gebedsdag in De Ark in Ede. Henk Binnendijk is één van de sprekers.

Zijn toespraken, de gebeden en veel interviews met betrokken organisaties zijn de ingrediënten voor een boeiende uitzending, zaterdag 16 januari van 10.00 tot 16.00 uur op GrootNieuwsRadio.

Ook de Week van Gebed krijgt veel aandacht op GrootNieuwsRadio. Zo zal presentator Evert ten Ham in het praatprogramma Koffie dagelijks een gast interviewen die iets heeft met het onderwerp gebed. Diverse soorten gebed zullen voorbijkomen als bedrijfsgebed en jongerengebed. Koffie is dagelijks te beluisteren tussen 10.00 en 12.00 uur. In het actualiteitenprogramma De Dag van Vandaag (dagelijks tussen 16.00 en 19.00 uur) zal Wilfred Hardeman onderzoeken welke activiteiten in de gebedsweek worden ondernomen door de verschillende kerken en gemeenten.

De Week van het Gebed wordt dit jaar gehouden van 17 tot 23 januari en wordt voorafgegaan door de Nationale Gebedsdag op 16 januari. De gebedsweek wordt ondersteund door de Evangelische Alliantie, een platform waarin vele christelijke organisaties elkaar vinden en inspireren, bemoedigen en versterken in het uitdragen van het christelijk geloof.

GrootNieuwsRadio zendt 24 uur per dag een christelijk geluid uit. Te ontvangen in heel Nederland (en België) via de middengolf 1008 AM en wereldwijd via internet

11-01-2010
Kerk
https://www.grootnieuwsradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies