Nagelstyliste Tamara deelt Gods liefde in Paraguay

In de podcast met zendelingen ‘De Wereld Rond’ was onlangs Tamara Caceres-Van Halteren uit Paraguay te gast. Tamara vertelt onder andere hoe ze Jezus persoonlijk leerde kennen en via die ontmoeting met Hem in Zuid-Afrika belandde.

Haar man Diego, die ze daar leerde kennen, is evangelist en samen met hun twee kinderen hebben ze een bediening in Paraguay, waar Diegos ouders vandaan komen.

Maar Tamara heeft zich met een duidelijke reden toegelegd op het verzorgen van nagels.

Ze leiden verschillende projecten. Maar Tamara heeft zich met een duidelijke reden toegelegd op het verzorgen van nagels. Bijzonder voor een zendelinge, maar heel effectief!

Tamara zegt over haar werk als nagelstyliste ondermeer:

‘Ik heb hele mooie gesprekken met mensen en ik kan zo ook mensen tot Jezus leiden omdat ik echt één op één ben met iemand, er zijn geen andere mensen om mij heen, geen andere klanten op dat moment. 
Het is echt één persoon die met mij in een omgetoverde slaapkamer zit die ik als salon heb ingericht. Als ik dan de nagels aan het doen ben heb ik echt wel een halfuur tot een uur met één persoon. 
Je kan zo hele mooie diepe gesprekken hebben en ze komen ook elke maand weer terug om hun nagels te laten doen dus het is eigenlijk een soort discipelschapstraject wat ik met mensen heb.’

Foto: © Stichting Zending & Gemeente
Meer informatie: Mission Finder
Handige link: Zending en Gemeente
Instagram: @diegoandtamara

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies